Andra renoveringshelgen

Andra renoveringshelgen

Förra helgen blev vi sjuka, så det blev ingen renovering. Denna helg har vi däremot varit nere och fortsatt riva.

Vi har förvisso hunnit med att riva fler väggar än jag ens tänkt vi skulle riva över huvud taget, men jag inser hur lite tid en helg egentligen är. Nästan 5 timmars resa efter jobbet på fredagen, sedan en heldags arbete, därefter en förmiddag av städning, sedan nästan 5 timmars resa igen för att hinna landa och göra sig redo för en ny arbetsvecka.
Det är tur att det är många röda dagar under våren.

Hur som helst, så här ser det ut nu:

IMG_5131.JPG
Och på ett sätt så är det bra att inte sotaren tagit sig tid att komma hit än (jag ringde och beställde för en månad sedan) eftersom jag hittade en ingång till vår kamin som vi tänker att vi ska ha i vardagsrummet. Då kan han ta en titt på den med när han ändå är på gång.

IMG_5132.JPG

Man ser formen av den gamla toaletten i golvet, och det är svårt att förstå att den var så liten när man ser det på det här sättet!
Här ser man formen av den gamla toaletten i golvet, och det är svårt att förstå att den var så liten när man ser det på det här sättet!

Om du varit inne på bloggen tidigare har du säkert sett vår badrumsplanering. Well. Den får vi nog tänka om kring. Hur mycket jag än skulle vilja behålla den öppna planlösning som ni ser på bilderna så måste vi ha en toalett. Jag har suttit och ritat upp hallen en sväng, och funderat på hur vi skulle kunna göra det. För vi ser ju möjligheten att öka toaletten en aning, och det kan ju absolut vara fördelaktigt.
Den skissen kommer säkert upp här på bloggen när den är klar!

I veckan ska vi packa ner hela lägenheten och först köra ett mindre flyttlass hem till min mamma där vi kommer bo den återstående tiden i Stockholm, därefter (på torsdag) ska vi köra ett större flyttlass med alla möbler och såna saker till Falköping. Blir en intensiv vecka!

2 kommentarer:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *