Badrummet växer vidare!

Badrummet växer vidare!

Vi har många järn i ugnen just nu.

Ursprungliga planen var ju att bygga ett nytt badrum, men det kommer ju liksom lite grejer med det, och sedan har vi stått still med badrummet i några veckor och hittat på andra grejer.

Men i Fredags var Mikael från MP VVS och drog lite rör hos oss. Han gjorde ett skitsnyggt jobb, jag hade ju först tänkt göra detta själv, men överlät det pga tidsbrist. Men det är jag väldigt nöjd med beslutet att låta honom göra det nu!

Mikael är dessutom uppvuxen i det här huset, så det blir ju lite extra roligt.

Med ett avlopp klart kunde jag äntligen jobba vidare.

Jag började med att kottla lite till, för att jag verkligen ville känna mig säker på ett stabilt och stadigt golv.

Sedan isolerade jag golvbjälklagret med lösull. Skitsmidigt!

 

Därefter började det bli pyssligare. Det finns inga raka vinklar i gamla hus, så att mäta ut var jag skulle göra hål i spånskivan för rörgenomföringar blev väldigt svårt och tidskrävande!

 

Men även det fick vi ju ihop tillslut!

Och uppe i hörnet ser ni att murarn varit på plats och monterat en ventilationskanal i skorsten.

Även om jag är nöjd, hade jag hoppats på att ändå kommit längre i helgen. Jag hade tänkt hinna regla upp väggarna, och gärna hunnit börja sätta skivor på dem. Men det blir om två veckor. Nästa helg ska vi åka och hälsa på några vänner i karlskoga!

Så nu blir det två veckor av funderande innan vi fortsätter renoveringen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *