Ett hål i väggen

Ett hål i väggen

I helgen stannade Hannah hemma och spelade cello i Tjugofyrakyrkan. Heja Hannah!

Till historian hör ju att hannah fick cellon i julklapp i julas. Så det här var hennes första framtädande!

Istället fick jag sällskap av Pappa och min bror Björn!

Jag inser mer och mer när jag jobbar med detta att det blir svårare och svårare att planera 40 mil bort. Helgerna skulle kunna vara mycket mer produktiva om jag hadeköpt rätt grejer i förväg och allt sånt, men det är lite knepigt som sagt.

Däremot så fick vi en hel del gjort! Det tog bara kortare tid än jag planerat för. 

Här har vi nu ett hål i väggen: 

Sista steget mot en öppnare planlösning!

Efter ett besök av en rörmokare så har vi ökat utrymmet i badrummet 20 cm till. Det hade säkert gått med det som vi hade. Men nu vet vi att det går!

Såhär ser det ut nu:

 

I och med att jag insett hur många komplicerade delar det är i ett badrum så har jag bestämt mig för att låta hantverkare dra vatten och avlopp, och även göra flytspacklingen och tätskiktet.

Undertiden vi väntar på det så ska jag rita upp en komplett ritning över bottenvåning och fundera ut var vi vill ha eluttag och sånt spännande, och syssla med att dra elrör fram tills dess att hantverkarna lämnar över jobbet med badrummet till mig att sätta kakel & klinker. 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *