Första övernattningen i huset!

Första övernattningen i huset!

I helgen följde min storebror Björn med oss ner för att både se hur vi ska bo och hjälpa till med arbetet.

För att inte överbelasta casa Svärföräldrar bestämde vi oss för att jag och Björn istället skulle bo i huset. I och med att vi inredde övernattningsrummen på ovanvåningen förra helgen gick det ju jättebra.

I morse vaknade vi båda tidigt och tog en promenad på våra marker.

I övrigt i helgen så har vi jobbat med att rikta badrumsgolvet. Jag hade planerat dåligt och borde egentligen redan nu ha tänkt ut exakt var alla avloppsledningar ska gå. Men det hade jag inte gjort.. Så vi spenderade en större tid åt att planera och städa upp lite.

Så här ser badrummet ut nu, typ:

Det var flera centimeters höjdskillnad mellan högsta och lägsta punkt på de tidigare golvreglarna:Typ 4 centimeters diff

Nästa helg tar vi ledigt från renovering, så jag har lite extra tid på mig att planera tills nästa gång.Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *