Tillträde och rivning

Tillträde och rivning

Igår (fredag) tillträdde vi Uddagården! Vi hann aldrig åka dit, men vi fikade med tidigare ägaren och hennes dotter istället. Det var trevligt!

Men idag har vi påbörjat rivningen av den gamla toaletten på bottenplan. På bilden ovan ser ni hur det såg ut när jag gick därifrån idag, och så här såg det ut när jag kom dit i morse:

För närvarandet är det ju en finare "före"-bild. Det ska vi nog ändra på till slut.
För närvarandet är det ju en finare ”före”-bild. Det ska vi nog ändra på till slut.

Det är lite roligt att riva, vi hittade bland annat lite meddelanden från våra föregångare:

Vi hittade inga miljoner. Det måste ha varit någon där före oss ändå...
Vi hittade inga miljoner. Det måste ha varit någon där före oss ändå…
Det är lite rörande när man tänker på det sinnelag de människor som gjort det här haft när de skriver det "Tänk om någon annan öppnar den här väggen om typ 100 år och så ser de vårt meddelande!". Det blev inga 100 år, däremot 7 år. Hallå på er!
Det är lite rörande när man tänker på det sinnelag de människor som gjort det här haft när de skriver det ”Tänk om någon annan öppnar den här väggen om typ 100 år och så ser de vårt meddelande!”. Det blev inga 100 år, däremot 7 år. Hallå på er!

Det var hallen dessa Ulrika & Helmer gjorde om 2008. Toaletten byggdes 1979, då var det lite annan standard! Våtrumsmatta direkt på det bärande trägolvet. Runt golvbrunnen var det naturligtvis svart och ruttet.

I morgon ska vi städa upp lite och mäta litegranna, och sedan åka tillbaka till Stockholm för en middag med Goggo och Sophie! Blir trevligt det med. Men det blir en pärs att orka köra bil! Jag är trött.

Nästa helg fortsätter vi med rivandet. Vi har bestämt oss för att flytta dörren till vardagsrummet en bit så att vi kan öka på storleken av badrummet en aning. Jag insåg att efter vi reglat upp det på nytt kommer vi ha ett ännu mindre badrum. Så det blir att tänka om!

God natt, nu ska jag sova. Hannah hälsar också.

PS.
Jag har köpt en kofot. Den kommer att pryda väggen när vi är klara med detta.

(null)
Half-Life 3 confirmed

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *