Toaletten tar form

Toaletten tar form

Det har varit några intensiva dagar här i veckan.

Förra helgen avslutades med att Hannah blev magsjuk, samtidigt som vi skulle packa ihop hela lägenheten innan torsdag då flyttlasset skulle gå.

Det blev stressigt, men efter hjälp av både Hannahs och mina föräldrar så gick det. Hela onsdagen packade vi lådor, och på torsdagen fyllde vi den hyrda flyttbilen och panikpackade de sista sakerna i lådor.

Därefter körde vi ner 37 mil till Falköping där vi fick hjälp att plocka ur allt, morgonen efter körde jag ensam tillbaka flyttbilen de 37 milen till Stockholm innan jag åkte tillsammans med Mamma och hennes man Björn ner 37 mil till Falköping igen. Phew.

Hur som helst. Hannah, mamma och Berith har i helgen hjälpts åt att packa upp hela köket, och plockat i ordning ett sovrum på ovanvåningen.

Jag har fortsatt jobbat med toaletten samtidigt som jag hjälpt Björn med att laga lite elinstallationer jag rivit upp när jag tagit ner väggar.

Nu har vi bestämt oss för en form på toaletten som vi känner oss nöjda med och ska bara försöka lista ut hur vi ska inreda det hela. Så här ser det ut just nu:

Det blev runt 6-7 fulla sopsäckar med gammalt isoleringsspån för bara den här ytan! Galet!

 

I veckan får vi fundera ut hur vi ska lyckas med inredningen, och imorgon säljer vi lägenheten i Stockholm ”på riktigt”.

Mycket som händer nu! Men förhoppningsvis kan vi slappna av lite mer nu då försäljningen och tömmningen av lägenheten är över och vi kan fokusera mer på livet förrutom allt jobb med huset!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *