Väggar, gips och rock’n’roll

Väggar, gips och rock’n’roll

Just nu känns mycket väldigt bra med renoveringen. Vi ser resultat! Whoop!

Nu har vårt badrum fått både plywood och våtrumsgips på väggarna, och jag måste säga att jag är riktigt nöjd. Mycket tack till bror Björn som följde med och hjälpte till. Hade varit väldigt svårt att sätta skivor ensam.

Men en sak: Jag hatar plåtreglar! Vi var tvungna att använda oss av plåtreglar vid skorstenen, och det var inte roligt. Ett dött material som man bara skär sönder händerna på. Urs.

Så här ser det ut just nu:


Och från vardagsrummet ser det ut så här:

Jag var ju orolig i början att det skulle kännas trångt och tråkigt att bygga upp toaletten där, men nu känns det faktiskt riktigt bra. Nästan bättre än det helt öppna. Mysigare på något vis. Och även om vi har förstorat toaletten rejält från hur det såg ut från början så känns det rymligare i hallen.

Nu väntar vi på att hantverkare ska komma och flytspackla, och sätta tätskikt (Känns väldigt bra att leja ut det på hantverkare, både för att det blir certifierat gjort, men även för att det är så galet tidskrävande!). Därefter kan vi börja kakla väggar, ta dit rörmokaren för att koppla på vatten och allt sånt, och sedan är det bara att skruva upp duschväggar, kommod, spegel, och all inredning och ställa dit toaletten. Sen är det (förhoppningsvis) klart att använda. Kul!

 

Hannah har klippt gräsmattan

 

Nu har vi snygga skyltar på brevlådan!

Men rock’n’roll då? Jo. Jag och Hannah var och såg Cobain: Montage of Heck för en vecka sedan, och jag som redan var på Grunge-humör har fallit ännu djupare in i grunge-eran, och lyssnar nästan uteslutande på Pearl Jam, Stone Temple Pilots, Nirvana och sånt. Så jag tänkte dela med mig av en sådan:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *